Lajme

Aliu dhe Musa flasin në lidhje me VMRO-në në një “boomb” të re?!

Një bisedë telefonike, që mund të lëshohet pas një kohe si material i përgjuar:

A.A.: A është e vërtetë se këta të Besës janë kap me VMRO-në?

M.Xh.: Nouk be, po ku i la unë?
Dje fola me Shefin.
Mos kij dert, tha.
Bile të bëni selam.
Tha të mos mërzitemi se kot kullosin këta Izetat, Nevzatat e Teutat.
Ne nuk ju ndërrojmë juve.

A.A.: Aha, po mëjr. Epo kush e ka çit kët llaf?

M.Xh.: Ki i Shemës, ai merret me hafijellëk.

A.A.: Aha, mëjr, mëjr, veç shih mos dale e vërtetë.
Se unë nuk i besoj këti Zajkos e nuk dua me m’dalë llaf se e kam tradhtou Nikollën.

M.Xh.: Mos kij dert! Kalon ene kjo.
E kimi veç për muhabet, për ta tollovëjt punën se tëj nuk ishe në Kuvend ku u zgjodh ki Piva i jonë.
Ene pak t’u biem këtyne islamikve t’Besës.

A.A.: Hahahaha. Ani, ani, veç kujdes mos më dale llaf me Nikollën.
Kët të Shemës line ne t’kullote, ama hiqja dizginat ndonjëherë. Se aq mend ka ai.
Ma të mdhoja i ka tëuçkat se mendtë.

(qeshje në të dyja anët; pjesa tjetër e bisedës vazhdon për delet)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Populare

To Top