Lajme

Zeka e dërgoi Boshkovskin në Hagë, LSDM-BDI po bën fushatë me të!

Sot përsëri e kuptuam që partia e dal nga lufta e 2001-shit, që çdoherë na shet kopalla se janë “çlirimtarët” e shqiptarisë, u bashkuan me armikun që masakruan shqiptarët e Lubotenit. Askush sot nuk e di një fakt se ishte pikërisht Zeqirija Ibrahimi, deputeti i Lëvizjes Besa që e dërgoi në Hagë, kriminelin Boshkovski, ai i cili maskaroi lubotenasit në vitin 2001. Zeqirija Ibrahimi në vitin 2001 bashkë me përfaqësues të Amnesty International patën vizituar të gjitha familjet e të vrarëve dhe të dëmtuarve dhe ai raport u bë shkak që Lubja dhe Johani shkuan në Hagë. BDI sot u bashkua me armikun maqedonas vetëm që shqiptarët të humbin. 
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Populare

To Top