Lajme

Turqit spo investojnë vetëm në xhamia – skandali në Mirditë

Mire qe ndodhi skandali ne Mirditë, ta kuptojne disa, se Turqia nuk nuk investon vetem ne Xhamia.

Mos u befasoni pastaj pse turqit investojne gjetiu, e jo tek ne (ato shpellaret).

Bashke pubtoret me te zellshem te serbeve dhe malazezeve.. kete shkolle ne emrin e patriotizmit ua kane.mesuar bashkevllezerit e tyre serbomalazez, qe te largohen investoret turq nga Shqiperia, ndersa vete serbet per te thithur investimet Turke, edhe ministrat e tyre kendojne dhe vallezojn me qyqek e kenge turke. Ju shpellaret shume shpejt bieni pre e mashtrimit serbomalazez. Kjo nuk na befason aspak, keni nje histori te mbushur me tradhetira dhe bashkeluftime kunder shqiptareve.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Populare

To Top