Magazin

Hoxhallarët për herë të parë në shoun “Super Sfida”

Të dielën shikuesit e presin me padurim kshoun “Super Sfida”, që këtë javë sjell hoxhallarët si protagonistë.

Që nga publikimin i promos paralajmëruese shihet një interes shumë i madh nga shikuesit, kësaj radhe në shoun garues do të jenë mysafirë hoxhallarët e Kosovës kundër Hoxhallarëve të Maqedonisë, një kategori që gëzon një respekt të madh në popull dhe pritet që ky duel pritet që të ndiqet në masë të madhe, pasi që interesi i madh ka filluar që nga publikimi i promos paralajmëruese.

Prezenca e hoxhallarëve në këtë spektakël, ka qenë një befasi për të gjithë shikuesit.

Ekipi i spektaklit “Super Sfida” gjithmonë ka sjellë mysafirë interesantë në këtë duel, ideja e këtij shou është që të ndiqet nga të gjitha kategoritë e moshave, nga fëmijët e deri te të moshuarit, nga vendet malore e fshatra dhe të gjitha qytetet, është një shou popullor, modern me një realizim të çuditshëm.

Ekipi i hoxhallarëve të Kosovës përbëhet nga Prof.Dr. Shefqet Krasniqi – një figurë shumë e njohur për publikun, Rexhep Lushta – krye imami i Mitrovicës dhe Enes Limani, imami nga Prizreni,

Ndërsa për ekipin e hoxhallarëve nga Maqedonia do të garojë imami i njohur me ligjërime interesante, Bedri Lika, Dr. Metush Memedi dhe Fatmir Zaimi. /Telegrafi/

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Populare

To Top