Aktualitet

Asaf Ademi: Ministria e Kulturës gjatë vitit 2018 ka realizuar 171 mbikëqyrje inspektuese

 

Ministri i Kulturës nga radhët e BESËS, Asaf Ademi gjatë prezantimit të raportit vjetor për aktivitetet kulturore të realizuar në vitin 2018, ka theksuar se ka realizuar edhe analizë për procesin e decentralizimit të institucioneve nacionale me njësinë e vetëqeverisjes lokale. “Pas realizimit të anketës me njësinë e vetëqeverisjes lokale, është përpiluar analizë për procesin e deritashëm të decentralizimit, dhe për interesin e komunave në pjesën e institucioneve nacionale kulturore”, tha Ademi, me çka më pas shtoi se nga ministria janë realizuar edhe 171 mbikëqyrje inspektuese.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Populare

To Top