Aktualitet

BESA zbretë në Tetovë – u themelua dega e Forumit të Gruas në Tetovë

 

 

Lëvizja BESA vazhdon takimet intenzive në terren duke konsoliduar dhe ristrukturuar degët e saja, me ç’rast sonte BESA para shumë simpatizateve dhe aktivisteve në qytetin e Tetovës ka themeluar Forumin e Gruas-Dega Tetovë.
Në këtë takim i pranishëm ishte edhe kryetari, Afrim Gashi, i cili i falënderoi për angazhimin dhe sakrificën e tyre për pjesëmarrje në detyrimet politike të Lëvizjes Besa.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Populare

To Top