home

Afrim Gashi elektrizoi Lëvizjen Besa me deklaratën mbi IDENË E LËVIZJES BESA

Lëvizja BESA e filloi këtë vit me problemin që u shkaktua pasi që një grup u nda nga bërthama dhe ideja e Lëvizjes, për të vazhdu…

Lëvizja BESA e filloi këtë vit me problemin që u shkaktua pasi që një grup u nda nga bërthama dhe ideja e Lëvizjes, për të vazhduar pastaj me kongresin konsolidues, të parin për ne. Siç e dini, më 18 shkurt të këtij viti ne e organizuam kongresin e parë të Lëvizjes BESA me moton “Ideja vazhdon”, duke dhënë mesazhin se, pavarësisht goditjeve kadrovike, ideja nuk mund të goditet, sepse ajo jeton në mendjen dhe zemrat e atyre që e lindën BESËN. Kongresi përfundoi në mënyrën më të mirë, duke i zgjedhur organet drejtuese të Lëvizjes, Kryetarin dhe Kuvendin Qendror, ndërsa ky i fundit pastaj e zgjodhi Kryesinë Qendrore të Besës’’, tha kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, gjatë press-konferencës së mbajtur me rastin e përfundimit të vitit 2018.

Deklarata e cila u pritë me plotë entuziazëm nga aktivistët dhe popullata.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Populare

To Top