home

MERHAMET: TË MBROJMË LLOJIN NJERËZORË NGA SHKATËRRIMI

Edhe Organizata Kulturore Humanitare Merhamet ka reaguar lidhur me paradën e komunitetit të LGBT – së në Shkup.

Më poshtë reagimi:

Me shqetësim të thellë u informuam lidhur me aktivitetin e komunitetit LGBT-së në Shkup.

Ne fuqishëm mbrojmë të drejtat fundamentale të njeriut, respektimin e lirive të të dy gjinive, mbrojtjen e llojit njerëzor nga cdo sjellje devijante që është në kundërshtim me natyrën njerëzore. Akti i LGBT – së është një provokim ndaj institucionit familje dhe mbarë shoqërisë në vendin tonë. Historikisht të gjithë popujt në hapësirat ballkanike e më gjërë, edhe kundrejt diversitetit etnik, religjioz dhe rajonal në mënyrë stoike kanë mbrojtur bërthamën e shenjtë te shoqërisë (familjen), dhe zhvillimin e llojit njerëzor nga cdo lloj ligësie dhe degjenerimi. Veprimi i tillë është i papranueshëm dhe shkatërrimtarë për vlerat morale dhe njerëzore.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Populare

To Top